Werkwijze

Houtbouw Noord maakt bouwen pas echt leuk! Het enige wat u hoeft te doen, is uw bouwwensen door te geven en wij zorgen voor de rest. Dat is pas compleet ontzorgd bouwen!

Hoe wij dat doen?

Nadat wij het ontwerp van uw project in 3D aan u hebben laten zien, kan de vergunning – indien nodig – voor de bouw worden aangevraagd.

Die aanvraag regelen wij graag voor u. Zodra u akkoord heeft gegeven om de bouw te starten, gaan we het in productie nemen.

Voor het leveren van de benodigdheden maken we een afspraak. Aangezien transport in eigen beheer is, zijn we in staat snel te leveren. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we bouwen. Tussentijds houden we u op de hoogte van de voortgang van het project.

Duurzame houtbouw

Het hout is erg duurzaam en wordt verantwoord gekapt. Het behoeft niet te worden geïmpregneerd of geschilderd. Lariks en douglas gaat 2,5 keer langer mee dan vurenhout.

We werken met duurzame en eerlijke houtsoorten die zo veel mogelijk onderhoudsvrij zijn. Op deze manier houdt u vele jaren plezier van uw project!